• Søndre Skole Rødby
Velkommen til

Søndre Skole Rødby

Den tidligere Rødby Skole en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Holeby.

Søndre Skole Rødby består af 4 elevrelaterede afdelinger:
- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Udskolingen fra 7. – 9. klasse
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse

Afdelingen har på 0. - 6. årgang 2 spor. På 7. - 9. årgang er der 3 og 4 spor.

Skolen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Let adgang til SkoleIntra

MobilIntra er en webapplikation, der skal køre i en browser. Det er ikke en selvstændig app, der kan downloades fra App Store eller Play Butik. Se her hvordan du opretter en genvej til MobilIntra på din mobiltelefon eller tablet, så MobilIntra kommer til at virke stort set som en app.

Lad os tage udgangspunkt i, at du er forælder og ønsker at få let adgang til ForældreIntra på din IPhone. Her skal du gøre følgende:
  • Åbn Safari-browseren og skriv adressen på skolens intranet efterfulgt af ”/m/fi”, fx www.søndreskole-rødby.dk/m/fi
  • Tryk på dele-ikonet nederst i browservinduet og vælg muligheden ”Føj til hjemmeskærm”

Herefter har du et ikon på din mobiltelefon, som giver nem adgang til ForældreIntra. Første gang du skriver dit brugernavn og adgangkode og går ind i ForældreIntra, tilbyder din mobiltelefon at huske disse oplysninger, så du ikke skal skrive dem hver gang. Vælg ”Arkiver adgangskode”.

Næste gang du ønsker at åbne ForældreIntra Mobil, skal du blot trykke på ikonet, og du kommer ind uden at skulle foretage dig yderligere.

På helt samme måde kan skolens medarbejdere lave en genvejsikon til PersonaleIntra ved at bruge skolens domænenavn efterfulgt af ”/m/li”. Elever kan lave en genvejsikon til ElevIntra ved at benytte skolens domænenavn + ”/m/ei”. Metoden kan også bruges, hvis du har en IPad.

Hvis du har en Android-baseret mobiltelefon eller tablet, kan du lave en tilsvarende genvejsikon ved at følge denne fremgangsmåde:

• Åbn browseren Chrome og skriv webadressen på MobilIntra
  • Når indlogningsskærmen vises, skal du trykke på menu-knappen nederst til venstre under skærmen på din enhed og vælge ”Føj til startskærm”.
    Jessy Graff-Jessen den 19-08-2014
    Gratis teaterforestilling og workshop for børn, Maribo d. 23.august. Se bilag:
    May-Britt Bælum den 05-08-2014
    Busplaner pr. 11.08.14
    May-Britt Bælum den 27-06-2014
    Solveig Guldberg Bergmansen den 23-05-2014
    OBS: Ruteomlægning for buslinje 761:
    Jernbanebroen bliver totalt spærret i perioden fra 26. maj 2014 til maj måned i 2015.
    I forbindelse med totalspærringen af jernbanebroen på Errindlevvej i Torslunde sker der ruteomlægning af buslinje 761. I den anledning er der udarbejdet en nødkøreplan, som buslinje 761 skal køre efter i ovenstående periode (se vedhæftet køreplan).
    Der sker følgende ruteomlægning for buslinje 761:
    Fra Østervej kører bussen ad Torslundevej og vender ved Torslunde Kirke, fortsætter ad Måhavevej, Højbygårdsvej, Sognevejen, Assenbøllevej, Errindlevvej og herfra normal ruteføring.

• Jessy Graff-Jessen den 08-08-2014
    Hvordan kommer man i kontakt med lærerne?

Ordblinde elever på Gylling Efterskole har lavet rigtig mange gode instruktionsvideoer til, hvordan man kan få hjælp af apps på telefon og tablets. Følg dem på YouTube!

• 21-08-2014
    Vejledermøde ·
  • 26-08-2014
    Møde med forælder ·
  • 26-08-2014
    Forældremøde 9.a · 9ARO

150239

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.