Velkommen til

Søndre Skole Rødby

Den tidligere Rødby Skole en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Holeby.

Søndre Skole Rødby består af 4 elevrelaterede afdelinger:
- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Udskolingen fra 7. – 9. klasse
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse

Afdelingen har på 0. - 6. årgang 2 spor. På 7. - 9. årgang er der 3 og 4 spor.

Skolen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.

Søren Pedersen den 22-02-2017
    I næste uge kommer den længe ventede udrulning af Windows 10 til Rødby. I den forbindelse kan eleverne ikke arbejde med pc i forventeligt hele ugen. Da også det pædagogiske personales arbejds-pc'er skal opdateres, må I som forældre og evt. andre samarbejdspartnere forvente længere tid mellem opdateringer af fx ugeplaner og længere svartid end normalt på beskeder, mails og andet.
    Helle Riis Pålsen den 26-01-2017
    Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have...
    Indbydelse til Fastelavnsfest den 23. februar 2017 for indskoling og mellemtrin
    wink
    Helle Riis Pålsen den 14-12-2016
    OPFORDRING TIL AT ELEVER SES BEDRE I TRAFIKKEN!
    Vi får løbende henvendelser fra forældre, der er bekymrede over at møde elever i trafikken, som ikke kan ses. Vi opfordrer derfor endnu engang alle forældre til at give eleverne reflekser eller trafikvest på - det er både mørkt, når de møder og når mange af dem går hjem.
    OG HUSK SÅ OGSÅ CYKELHJELMEN:) Sidste nye undersøgelse viser, at elever fra 4. årgang og opefter undlader at bruge cykelhjelm, og samtidig er antallet af ulykker for denne aldersgruppe voldsomt stigende.
    Jessy Graff-Jessen den 13-10-2016
    Kommunen meddeler, at forældre fremover selv skal booke tid til deres børns tandpleje på netadressen https://tandplejen-booktid.lolland.dk