Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Distriktsskolen Øst Rødbyafdeling

Velkommen til

Distriktsskole Øst Rødbyafdeling

Distriktsskolen Østs afdeling i Rødby, i daglig tale kaldet Rødby Skole, danner rammen om undervisning og pasning af elever fra 0.-9. klassetrin.
Skolen består af
•  Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. årgang
•  Mellemtrinnet fra 4. – 6. årgang
•  Udskolingen fra 7. – 9. årgang
•  SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. årgang
•  Erhvervsklasse med elever fra 8. og 9. årgang. Her optages elever med behov for en kombination af skole og erhvervsarbejde
•  Specialtilbud: LKT, et specialhold for elever fra indskoling og mellemtrin og ét for elever fra udskolingen med særlige behov i kombination med klassetilhørsforhold samt et modtage-hold for elever med ringe danskkundskaber
 
Skolen har administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.
 

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.

Besøgstæller

1074276
 • ikon
  Vikki Susanne Jensen den 17-08-2018
  KOM OG VÆR MED!
  Røde Kors’ familienetværk i Rødby er et sted, hvor du og din familie kan mødes med andre børnefamilier to gange om måneden i ulige uger.
  I familienetværket spiser vi sammen, leger, spiller bold, laver kreative aktiviteter og tager på udflugter. Du er med til at planlægge, hvad vi skal lave. Det koster ikke noget at deltage.
  Når du er med i familienetværket, kan dine børn også komme på ferielejr eller du og dine børn kan komme med på familiecamp. Som deltager i familienetværket kan du også søge støtte til fx at holde konfirmation eller støtte til betaling af sportskontingenter. 
  Kontakt Røde Kors i Rødby enten på mail eller telefon.
  Aktivitetsleder: Frank Vilhelmsen
  Tlf. 40 32 03 04, Mail: [email protected]
   
 • 24-09-2018
  08:00-14:20
  Fotografering - Dansk skolefoto · ARO · BRO · 1ARO · 2ARO · 2BRO · 3ARO · 3BRO · 4ARO · 4BRO · 5ARO · 5BRO · 6ARO · 6BRO · 7ARO · 7BRO · 8ARO · 8BRO · 9ARO · 9BRO · 9CRO · E1RO
  1