Billedet på sidehoved
 • Søndre Skole Rødby
Billedet på sidehoved
Velkommen til

Søndre Skole Rødby

Den tidligere Rødby Skole en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Holeby.
 
 
Søndre Skole Rødby består af 4 elevrelaterede afdelinger:
- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Udskolingen fra 7. – 9. klasse
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse
 
Afdelingen har på 0. - 6. årgang 2 spor. På 7. - 9. årgang er der 3 og 4 spor.
 
Skolen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Let adgang til SkoleIntra

MobilIntra er en webapplikation, der skal køre i en browser. Det er ikke en selvstændig app, der kan downloades fra App Store eller Play Butik. Se her hvordan du opretter en genvej til MobilIntra på din mobiltelefon eller tablet, så MobilIntra kommer til at virke stort set som en app.

Lad os tage udgangspunkt i, at du er forælder og ønsker at få let adgang til ForældreIntra på din IPhone. Her skal du gøre følgende:
 • Åbn Safari-browseren og skriv adressen på skolens intranet efterfulgt af ”/m/fi”, fx www.søndreskole-rødby.dk/m/fi
 • Tryk på dele-ikonet nederst i browservinduet og vælg muligheden ”Føj til hjemmeskærm”

Herefter har du et ikon på din mobiltelefon, som giver nem adgang til ForældreIntra. Første gang du skriver dit brugernavn og adgangkode og går ind i ForældreIntra, tilbyder din mobiltelefon at huske disse oplysninger, så du ikke skal skrive dem hver gang. Vælg ”Arkiver adgangskode”.
 

Næste gang du ønsker at åbne ForældreIntra Mobil, skal du blot trykke på ikonet, og du kommer ind uden at skulle foretage dig yderligere.

På helt samme måde kan skolens medarbejdere lave en genvejsikon til PersonaleIntra ved at bruge skolens domænenavn efterfulgt af ”/m/li”. Elever kan lave en genvejsikon til ElevIntra ved at benytte skolens domænenavn + ”/m/ei”. Metoden kan også bruges, hvis du har en IPad.

Hvis du har en Android-baseret mobiltelefon eller tablet, kan du lave en tilsvarende genvejsikon ved at følge denne fremgangsmåde:

 • Åbn browseren Chrome og skriv webadressen på MobilIntra
 • Når indlogningsskærmen vises, skal du trykke på menu-knappen nederst til venstre under skærmen på din enhed og vælge ”Føj til startskærm”.
 • ikon
  Søren Pedersen den 02-07-2014
  Jeg gør skoleintra klar til et nyt skoleår i eftermiddag og i morgen. Derfor må I forvente uregelmæssigheder i driften. I kan ikke forvente, at allle oplysninger er opdaterede og til stede før ca. medio august. Desuden skifter ejerne af skoleintra servere i løbet af juli, så det vil også medføre at intra er nede.
 • ikon
  Søren Pedersen den 26-06-2014
  Nyt skema for klasserne kan ses vedhæftet her. Skemaet lægges i intra på normal vis efter oprulning til nyt skoleår på næste torsdag.
 • ikon
  Annette Rasmussen den 30-06-2014
  Kære elever, forældre og medarbejdere på Søndre Skole
   
  Så blev det sommerferie og foran venter for de fleste 6 uger med fri fra skole.
   
  Vi siger farvel til den ”gamle skole” og efter sommerferien siger vi velkommen til den nye skolereform.
  Det skoleår, som vi netop har afsluttet, har været en spændende tid, men det nye skoleår bliver endnu mere spændende med masser af nye tiltag og ændringer for os alle. Jeg vil opfordre alle til at tage godt imod alle de nye og spændende tiltag, og den nye måde at eleverne kommer til at gå i skole på. Lad os være positive, stå sammen, bakke op og knække de eventuelle udfordringer der kommer – alt er til gavn for vores kære elever.
   
  Vi vil gerne sige en stor tak til medarbejderne for deres vilje til omstilling og dialog, og ikke mindst til ledelsen, som det seneste år har knoklet for at få de bedste rammer i stand for Søndre Skole.
   
  Som formand for den afgående skolebestyrelse vil jeg sluttelig takke de afgående skolebestyrelsesmedlemmer – takke for samarbejdet og de udfordringer, som vi sammen har gennemgået. Endvidere ønsker jeg den nye skolebestyrelse rigtig god arbejdslyst – glæd Jer! Det er virkelig et spændende arbejde at sidde i Søndre Skoles skolebestyrelse.
   
  Skolebestyrelsen vil gerne ønske alle en dejlig, god og solrig sommer.
   
  På vegne af Skolebestyrelsen, Søndre Skole
  Anja Aagaard Bech
  formand
   
   
 • ikon
  May-Britt Bælum den 27-06-2014
 • ikon
  Annette Rasmussen den 27-06-2014
  Kære elever, forældre og medarbejdere på Søndre Skole

  Så står sommerferien for døren og vi vil derfor ønske jer alle en rigtig dejlig og velfortjent ferie. Vi siger samtidig farvel til den skole, vi kender og glæder os til at implementere den nye folkeskolereform, når vi mødes igen i august. Der er mange nye spændende tiltag, som vi trin for trin vil arbejde med, således at eleverne vil opleve en anderledes og varierende skoledag med fokus på læring og trivsel. Vi glæder os til at arbejde ud fra vores nye logo, hvor vi  ligeledes vil satse på et internationalt udsyn og skabe nye relationer og kontakter på tværs af landegrænser.

  Vi glæder os til samarbejdet med den nye Skolebestyrelse i håbet om, at vi sammen og i fællesskab kan skabe en rigtig god skole i den nye kontekst.

  En stor tak til alle jer forældre for et godt skole-hjem samarbejde i dette skoleår; en stor tak til alle medarbejdere og ledere på Søndre Skole, der har knoklet de seneste mange måneder med at skabe de bedste rammer, således at den nye reform kan få en god begyndelse.

  I starten af næste uge vil jeg lægge en samlet opgaveoversigt samt yderligere info ud her på intra.

  Slutteligt vil jeg ønske jer alle sammen en rigtig god sommerferie og tak for i år.

  Med venlig hilsen
  Annette Rasmussen
  Skoleleder Søndre Skole

Ordblinde elever på Gylling Efterskole har lavet rigtig mange gode instruktionsvideoer til, hvordan man kan få hjælp af apps på telefon og tablets. Følg dem på YouTube!

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

142370

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.