Velkommen til

Distriktsskole Øst Rødbyafdeling

Distriktsskolen Østs afdeling i Rødby, i daglig tale kaldet Rødby Skole, danner rammen om undervisning og pasning af elever fra 0.-9. klassetrin.
Skolen består af
•  Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. årgang
•  Mellemtrinnet fra 4. – 6. årgang
•  Udskolingen fra 7. – 9. årgang
•  SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. årgang
•  Erhvervsklasse med elever fra 8. og 9. årgang. Her optages elever med behov for en kombination af skole og erhvervsarbejde
•  Specialtilbud: LKT, et specialhold for elever fra indskoling og mellemtrin og ét for elever fra udskolingen med særlige behov i kombination med klassetilhørsforhold samt et modtage-hold for elever med ringe danskkundskaber

Skolen har administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.

Helle Riis Pålsen den 22-05-2018
    Til orientering er MADKASSEN lukket:

TORSDAG DEN 24. MAJ
    TIRSDAG DEN 29. MAJ
    Vikki Susanne Jensen den 15-05-2018
    KOM OG VÆR MED!
    Røde Kors’ familienetværk i Rødby er et sted, hvor du og din familie kan mødes med andre børnefamilier to gange om måneden i ulige uger.
    I familienetværket spiser vi sammen, leger, spiller bold, laver kreative aktiviteter og tager på udflugter. Du er med til at planlægge, hvad vi skal lave. Det koster ikke noget at deltage.
    Når du er med i familienetværket, kan dine børn også komme på ferielejr eller du og dine børn kan komme med på familiecamp. Som deltager i familienetværket kan du også søge støtte til fx at holde konfirmation eller støtte til betaling af sportskontingenter.
    Kontakt Røde Kors i Rødby enten på mail eller telefon.
    E-mail: [email protected]