Velkommen til

Distriktsskole Øst Rødbyafdeling

Distriktsskolen Østs afdeling i Rødby, i daglig tale kaldet Rødby Skole, danner rammen om undervisning og pasning af elever fra 0.-9. klassetrin.
Skolen består af
•  Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. årgang
•  Mellemtrinnet fra 4. – 6. årgang
•  Udskolingen fra 7. – 9. årgang
•  SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. årgang
•  Erhvervsklasse med elever fra 8. og 9. årgang. Her optages elever med behov for en kombination af skole og erhvervsarbejde
•  Specialtilbud: LKT, et specialhold for elever fra indskoling og mellemtrin og ét for elever fra udskolingen med særlige behov i kombination med klassetilhørsforhold samt et modtage-hold for elever med ringe danskkundskaber

Skolen har administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.

Helle Riis Pålsen den 16-04-2018
    Nyt menukort fra Madkassen gældende fra på mandag den 23. april 2018

Fremadrettet vil der sidst på ugen være opslag om den kommende uges "overraskelser", som kan købes mandage, onsdage og fredage til max. 12. kr.

God dag
    hilsen Connie