Velkommen til

Søndre Skole Rødby

Den tidligere Rødby Skole en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Holeby.

Søndre Skole Rødby består af 4 elevrelaterede afdelinger:
- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Udskolingen fra 7. – 9. klasse
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse

Afdelingen har på 0. - 6. årgang 2 spor. På 7. - 9. årgang er der 3 og 4 spor.

Skolen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.

• Carsten Løye den 17-05-2017
    Kære forældre på Rødbyafdelingen

Vikki Jensen vil pr 1. august 2017 være ny afdelingsskoleleder med ansvar for 4. - 9. klasse på Rødbyafdelingen. Vikki er hentet fra egne rækker, derfor vil særlig forældre i udskolingen kende Vikki i forvejen.
    Vikki vil sammen med Helle varetage den daglige ledelse på skolen i det nye skoleår og frem.

Carsten Løye

Jessy Graff-Jessen den 31-03-2017
    Fremover er skoleafdelingen en del af det nye Distrikt Øst. En oversigt over distriktets institutioner findes på hjemmesiden under menupunktet Kontakt, og kan tilgås direkte via linket her.
    Jessy Graff-Jessen den 13-10-2016
    Kommunen meddeler, at forældre fremover selv skal booke tid til deres børns tandpleje på netadressen https://tandplejen-booktid.lolland.dk