Velkommen til

Distriktsskole Øst Rødbyafdeling

Distriktsskolen Østs afdeling i Rødby, i daglig tale kaldet Rødby Skole, danner rammen om undervisning og pasning af elever fra 0.-9. klassetrin.
Skolen består af
•  Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. årgang
•  Mellemtrinnet fra 4. – 6. årgang
•  Udskolingen fra 7. – 9. årgang
•  SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. årgang
•  Erhvervsklasse med elever fra 8. og 9. årgang. Her optages elever med behov for en kombination af skole og erhvervsarbejde
•  Specialtilbud: LKT, et specialhold for elever fra indskoling og mellemtrin og ét for elever fra udskolingen med særlige behov i kombination med klassetilhørsforhold samt et modtage-hold for elever med ringe danskkundskaber

Skolen har administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.

Søren Pedersen den 20-06-2018
    Nyt look og nye funktioner på Skoleintra fra august. Se nærmere under "Nyt fra It-vejleder".
    Helle Riis Pålsen den 13-08-2018

Hermed oversigt på lektions- og ringetider for skoleåret 2018/2019:
    Bemærk: Indskolingens 7. og sidste lektion går fra 13:35-14:00, selvom der i skemaoversigt kan stå 14:30. Det vil blive rettet på intra hurtigst muligt.
    Se vedhæftede oversigt!

Hilsen Helle
    Vikki Susanne Jensen den 10-08-2018
    Madkassen

Mandag d. 13/8 kan man købe koldskål til 7 kr. i Madkassen.
    Fredag d. 17/8 kan man købe 1/2 pitabrød med kylling og salat til 8. kr.

Connie
    Vikki Susanne Jensen den 10-08-2018
    Til orientering:
    Vi har fået nye ringetider for mellemtrinnet og udskolingen, denne ændring skyldes tilpasning til bustider. Det betyder, at eleverne har pause kl. 9.35-9.55, kl. 11.25-12.05 og kl. 14.20-14.30. Underviserne tildeler stadig pauser efter behov om eftermiddagen.
    Ledelsen