Velkommen til

Distriktsskole Øst Rødbyafdeling

Distriktsskolen Østs afdeling i Rødby, i daglig tale kaldet Rødby Skole, danner rammen om undervisning og pasning af elever fra 0.-9. klassetrin.
Skolen består af
•  Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. årgang
•  Mellemtrinnet fra 4. – 6. årgang
•  Udskolingen fra 7. – 9. årgang
•  SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. årgang
•  Erhvervsklasse med elever fra 8. og 9. årgang. Her optages elever med behov for en kombination af skole og erhvervsarbejde
•  Specialtilbud: LKT, et specialhold for elever fra indskoling og mellemtrin og ét for elever fra udskolingen med særlige behov i kombination med klassetilhørsforhold samt et modtage-hold for elever med ringe danskkundskaber

Skolen har administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.

1192155
  • May-Britt Bælum den 30-11-2018
    Undervisning i skak til børn på Sydlolland

Kære medborgere
    I Medborgerhuset Lolland og Red Barnet vil vi gerne sætte fokus på børn- og unges faglige, sociale og personlige kompetencer. Her er vi et par frivillige, som gerne vil støtte op om Dansk Skoleskak og tilbyde undervisning på begynderniveau hver torsdag i tidsrummet kl. 15-30 til 17-30. i Digecenteret, 1 sal, Rødbyhavn.
    Skoleskak er en aktivitet, som fremmer børns læse- og sprogforståelse, koncentration, problemløsning, uddannelsesmuligheder samt kritisk og kreativ tænkning ( https://skoleskak.dk/forskning/ ).
    I Medborgerhuset er borgere i alle aldersgrupper velkomne. Til vores skakaktivitet om torsdagen har vi både brug for børn og unge, som kan modtage undervisning samt frivillige, der kan vejlede i skak på begynderniveau.
    Så hvis der sidder nogle medborgere derude, som gerne vil støtte op om vores torsdagsskak, er I meget velkomne til at kontakte Kjartan på [email protected] eller på tlf. 93914045.

May-Britt Bælum den 11-10-2018