Velkommen til

Søndre Skole Rødby

Den tidligere Rødby Skole en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Holeby.

Søndre Skole Rødby består af 4 elevrelaterede afdelinger:
- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Udskolingen fra 7. – 9. klasse
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse

Afdelingen har på 0. - 6. årgang 2 spor. På 7. - 9. årgang er der 3 og 4 spor.

Skolen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.

Helle Riis Pålsen den 21-08-2015
    Kære alle!

Afdelingsrådet inviterer hermed til stort arrangement LØRDAG DEN 5. SEPTEMBER KL. 10-15!
    Denne dag har vi samlet en masse foreninger og aktører, som er klar til at tilbyde børn og forældre
    en oplevelsesrig dag med spændende aktiviteter...

Vi ses
    Afdelingsrådet Rødbyafdelingen
    Kære alle!

Som tidligere udmeldt har Afdelingsrådet taget initiativ til at afholde et arrangement i samarbejde med foreninger og aktører i lokalområdet og omegnen samt Sydlollands Borger- og Erhvervsforening med overordnet tema: SKOLEN I BEVÆGELSE.

Arrangementet afholdes lørdag den 5. september kl. 10-15 på skolens område. Vi har fantastisk opbakning fra vores foreninger og øvrige aktører, som allerede har planlagt meget spændende aktiviteter for såvel børn som voksne til dagen. Det er GRATIS at deltage i, og vi håber, at rigtig mange forældre og børn vil være med til at gøre dette til en rigtig hyggelig familiedag, hvor også bedsteforældre, naboer m.fl. er velkomne.

Dette er blot en reminder, og der sendes invitation ud i næste uge!

God weekend
    Afdelingsrådet Rødbyafdelingen
    Helle Riis Pålsen den 14-08-2015
    Til forældre i mellemtrin!

Til orientering afholdes der forældremøde TIRSDAG DEN 8. SEPTEMBER KL. 17-19. I år samles alle forældre i mellemtrin til en fælles orientering i Læringscenteret kl. 17.00-17.30 , hvorefter forældremødet fortsætter med specifik orientering og drøftelse ude i klasserne. Vi beder jer om at sætte X i kalenderen allerede nu, så vi kan opnå et rigtig fint fremmøde og få nogle gode input m.m. Dagsorden følger senere.

God weekendwink
    Team mellemtrin
    Helle Riis Pålsen den 14-08-2015
    Til forældre i indskolingen!

Til orientering afholdes der forældremøde TIRSDAG DEN 1. SEPTEMBER KL. 17-19. I år samles alle forældre i indskolingen til en fælles orientering i Læringscenteret kl. 17.00-17.30 , hvorefter forældremødet fortsætter med specifik orientering og drøftelse ude i klasserne. Vi beder jer om at sætte X i kalenderen allerede nu, så vi kan opnå et rigtig fint fremmøde og få nogle gode input m.m. Dagsorden følger senere.

God weekendwink
    Team indskoling
    Helle Riis Pålsen den 13-08-2015
    Til forældre i SFO-regi!

Til orïentering er vores fastnetnumre nedlagt fra idag, og det er derfor mobilnumrene, der skal benyttes til afdelingerne fremadrettet.
    Havkatten: 21 36 51 67
    Søhesten: 30 46 62 41
    Regnbuen: 28 301 301

Hilsen Helle