Velkommen til

Søndre Skole Rødby

Den tidligere Rødby Skole en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Holeby.

Søndre Skole Rødby består af 4 elevrelaterede afdelinger:
- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Udskolingen fra 7. – 9. klasse
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse

Afdelingen har på 0. - 6. årgang 2 spor. På 7. - 9. årgang er der 3 og 4 spor.

Skolen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.

Søren Pedersen den 12-02-2016
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Skakdag2016
    Helle Riis Pålsen den 10-02-2016
    Tak for sidst og en flot indsats ved Fastelavnsfesten.

En særlig tak til 6. årgang, som fuldt ud levede op til værtsrollen med smil, stort engagement, hjælpsomhed og optræden samt de dejligste kager...

Salget af kager, sluschice, kaffe og popcorn indbragte 7000 kroner, som vi overfører til årgangens klassekasse. Vi håber, det kan understøtte gode aktiviteter for klassen/årgangen.

Godt gået!

Jessy Graff-Jessen den 05-02-2016

Online-boghandlen Saxo har i samarbejde med Dansklærerforeningen udskrevet en forfatterkonkurrence for skoleelever, Skrivedysten. Konkurrencen er nu afgjort, og vores elev Cecilie Nielsen fra 9.C klarede sig helt fantastisk godt. Saxo skriver:

Vinderne af Skrivedystens novellekonkurrence er nu fundet, og de har fået besked. Cecilie Nielsen kom rigtig tæt på. Hendes novelle var blandt de 10 bedste for 7.-10. klasse, og dermed var hun en af finalisterne. Selvom hun ikke vandt 1. præmien, er det stadig rigtig flot - i alt blev mere end 2000 noveller indsendt!
    Novellerne har været så gode, at vi vil samle de bedste noveller i en gratis e-bog, som vi lægger på Saxos hjemmeside. Derfor vil vi gerne have Cecilies novelle med i samlingen. Det vil betyde at hendes navn og novelle kommer med i e-bogen og bliver lagt på Saxos hjemmeside, som en af de 10 finalister for 7.-10. klasse. Tak til Cecilie for en rigtig, rigtig god historie!
    STORT TILLYKKE til Cecilie!
  • 12-02-2016
    08:00-12:00
    Skolernes Skakdag ·
  • 12-02-2016