Velkommen til

Søndre Skole Rødby

Den tidligere Rødby Skole en del af Søndre Skole. Søndre Skole har desuden en afdeling i Holeby.

Søndre Skole Rødby består af 4 elevrelaterede afdelinger:
- Indskolingsafdelingen fra 0. – 3. klasse
- Mellemtrinnet fra 4. – 6. klasse
- Udskolingen fra 7. – 9. klasse
- SFO (Skolefritidsordning) for børn fra 0. – 3. klasse

Afdelingen har på 0. - 6. årgang 2 spor. På 7. - 9. årgang er der 3 og 4 spor.

Skolen har desuden administrationsafdeling, serviceafdeling og en madbod.
Desuden råder vi over gode udendørs faciliteter med idrætsanlæg, boldbaner og legepladser.

Du kan finde mange oplysninger her på SkoleIntras offentlige forside, men du kan naturligvis finde endnu mere, hvis du logger dig ind på de sider, der kun er for personer med tilhørsforhold på skoleafdelingen.

649698

Skolens 9. klasser havde fredag d. 27. maj sidste skoledag før de mundtlige prøver. Det blev traditionen tro fejret med udklædning, afhentning af lærere, ansigtsmaling og konkurrencer for de små samt show i hallen.

May-Britt Bælum den 11-08-2016
    Silas Holst mod Mobning til Rødby
    Kan Rødby i fællesskab få samlet ind til et foredrag af Silas på Søndre Skole - Rødby?
    Jessy Graff-Jessen den 04-08-2016
    SkoleIntra er blevet opdateret og denne gang er der store ændringer i ForældreIntras udseende, idet "classic-udgaven" helt er forsvundet som mulighed og erstattet af et nyere look svarende til app'ens layout. Det vil nok kræve lidt tilvænning, men skulle give minimum lige så mange info-muligheder som det gamle.
  • 30-08-2016
    Lys over Lolland - Sakskøbing · 7ARO