Opslagstavlen

Til elever og forældre

Tiden nærmer sig sommerferien og dermed også oprydning i kurven af glemt tøj på indskolingsgangen.
    Kurven er rimelig fyldt, og der er som sædvanlig mange gode sager, som fortjener en bedre plads hjemme i et tøjskab. Kurven tømmes sidste skoledag, så der er stadig chance for at komme et smut forbi for at gennemse den for eventuelle "mangler". Det tager ikke meget mere end 5. min. Bunken af tøj, sko, tasker m.m., der ikke afhentes, sendes videre til Red Barnet.
    Helle Riis Pålsen den 20-06-2018
    KOM OG VÆR MED!
    Røde Kors’ familienetværk i Rødby er et sted, hvor du og din familie kan mødes med andre børnefamilier to gange om måneden i ulige uger.
    I familienetværket spiser vi sammen, leger, spiller bold, laver kreative aktiviteter og tager på udflugter. Du er med til at planlægge, hvad vi skal lave. Det koster ikke noget at deltage.
    Når du er med i familienetværket, kan dine børn også komme på ferielejr eller du og dine børn kan komme med på familiecamp. Som deltager i familienetværket kan du også søge støtte til fx at holde konfirmation eller støtte til betaling af sportskontingenter.
    Kontakt Røde Kors i Rødby enten på mail eller telefon.
    E-mail: [email protected]

Vikki Susanne Jensen den 15-05-2018