Nyt fra skolebiblioteket

TASKEBØGER Aflevering/udlån

Fra på mandag kl. 8.30 og resten af ugen bedes dette skoleårs taskebøger afleveret i læringscentret. Eleverne afleverer (gerne klassevis) på enten den almindelige selvbetjenings-pc eller på den ekstra, som opsættes på reposen (1.sal).

Når bøgerne er scannet ud, afleveres de i en (evt. 2) bunke(r) på årgangens bord. 7. 8. årgang er på reposen - alle andre foran scenen. De skal ligge med bagsiden (stregkoden) opad! Fag- eller teamlærerne fører tilsyn med, at det foregår ordentligt!

Bøger til det nye skoleår kan lånes af den enkelte elev i modsat rækkefølge fra mandag d. 13.8. til fredag d.17.8. Fag- eller teamlærerne fører tilsyn med, at det foregår ordentligt! Jeg kan kun være til stede i meget begrænset omfang. Derefter lægges resten i depot (eller kasseres, hvis det er relevant).

Der foretages ikke sætudlån i gammeldags forstand.

Giver procedurerne anledning til spørgsmål, så skriv til mig i beskedsystemet eller spørg mig, når jeg er på skolebiblioteket.

22-06-2018 SØ