Opslagstavlen

• Undervisning i skak til børn på Sydlolland

Kære medborgere
    I Medborgerhuset Lolland og Red Barnet vil vi gerne sætte fokus på børn- og unges faglige, sociale og personlige kompetencer. Her er vi et par frivillige, som gerne vil støtte op om Dansk Skoleskak og tilbyde undervisning på begynderniveau hver torsdag i tidsrummet kl. 15-30 til 17-30. i Digecenteret, 1 sal, Rødbyhavn.
    Skoleskak er en aktivitet, som fremmer børns læse- og sprogforståelse, koncentration, problemløsning, uddannelsesmuligheder samt kritisk og kreativ tænkning ( https://skoleskak.dk/forskning/ ).
    I Medborgerhuset er borgere i alle aldersgrupper velkomne. Til vores skakaktivitet om torsdagen har vi både brug for børn og unge, som kan modtage undervisning samt frivillige, der kan vejlede i skak på begynderniveau.
    Så hvis der sidder nogle medborgere derude, som gerne vil støtte op om vores torsdagsskak, er I meget velkomne til at kontakte Kjartan på [email protected] eller på tlf. 93914045.

May-Britt Bælum den 30-11-2018
    May-Britt Bælum den 11-10-2018